De uitvoerbaarheid van vloerkleed zwart wit

Hoewel velen overwegen zwart-wit praktische te wijten aan hun neutrale kleuren die overeenkomen met zowat elke verf en inrichting ontwerpen, de contrasten die u bouwen met behulp van zwart en wit in elke kamer of in uw huis kan worden verbazingwekkend. Beeld, als u, een witte marmeren tegel bevloering met een zwarte en witte tegeleffect deken zal. Het drama dat u maakt met deze contrasterende kleuren, stuurt de geest afhaspelen in extase.

Drama in ontwerpen die kunnen worden sensationeel

Vloerkleed zwart wit zijn beschikbaar in vele verscheidenheden en stijlen. Wanneer u winkel voor tapijt of tapijten, zwart of wit zijn niet een van de eerste kleuren die komen voor de geest, maar meng de twee, en je opeens een spannend contrast dat zal verlevendigen elke verf kleur. De zwart-wit samen zijn zo krachtig en verleidelijk, zult u zich afvragen waarom je nooit deze kleuren samen te stellen voor.

U zou altijd uw dekens en tapijten moeten eerst kiezen. U de verf kleur gemakkelijk veranderen wanneer u niet van het effect houdt. Faux Zebra tapijten (koeienhuid) met bijpassende gooien tapijten en kussens in elke kamer met witte of Pastel verf kan worden heerlijk. Zachte pastels zoals roze of perzik, soms zelfs een lichtgrijs kan uw Vloerkleed zwart wit opvallen en worden levendig. Met behulp van kleine decoratieve stukken in het zwart in de kamer zal toevoegen aan het effect.

Zwarte matte vorm & trim

In een kamer met Zwarte matte vorm en trim, wilt u misschien een Wilton  “Three Stars” rug te gebruiken. Afhankelijk van de grootte van uw kamer en de koffietafel middenstuk, moet u gebruik maken van een 200 x 290 cm tapijt. Deze Belgische gemaakte deken zal het best met een vlakke Zwarte matte afwerking voor uw het vormen en trimmen en maakt die kleuren knallen. Met de witte pastel muren, het effect is betoverend. Uw gasten zullen ervan houden.

Het ontwerpen van een studie of familiekamer met een grijze tegel en een zwart-wit tapijt als een middelpunt zal kijken grandioos. De geschilderde zwarte matte afwerking op deuren en raambekleding en een grijze rook spiegel in een zwart frame zijn elegant en chic.

Mix & match vloerkleed voor elke kamer

U wit, zwart, of een zwart/witte mengelings deken in elke ruimte ongeacht het kleurenschema of ander meubilair gebruiken. Ronde dekens, vodden dekens, Perzische dekens, wat ook het ontwerp of de grootte een plons van charme aan uw ander meubilair kunnen toevoegen. Overweeg een ronde Marrakech tapijt in zwart en wit onder een ronde ontbijt Nook tabel. Het zal een genot om wakker te worden elke dag.

Kwaliteits dekens gegarandeerd

Nogmaals, kan de uitvoerbaarheid van Vloerkleed zwart wit worden verworpen niet. De dekens maken om het even welke ruimte warm en uitnodigend, maar wit en zwart zijn neutrale kleuren die niet streng met andere kleuren verf en meubilair zullen oneens zijn. In feite kan het contrast stimuleren anders alledaagse kleurenschema’s, en breng de hele ruimte tot leven.

Bezoek TrendCarpet en het ontwikkelen van een regeling voor elke kamer in uw huis. Kwaliteit tapijten en lopers tegen betaalbare prijzen, gegarandeerd.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *